Yüz Mezoterapisi

Yüz Mezoterapisi

Yüz Mezoterapisi

Yüz mezoterapisi kırışıklık sorunu olan bütün herkesin yaptığı klasik estetiklerden biridir. Mezoterapi, vitaminlerin, minerallerin, aminoasitlerin, enzimlerin, homeopatik ilaçların karışım halinde küçük miktarlarla ve özel bir teknikle derinin orta tabakasına (dermis) enjekte edilmesi yöntemidir.

Yüz mezoterapisi yüz , boyun ve dekoltenin cildini gençleştirmeye yardımcı olan bir tedavi yöntemidir. Zamanla cilt kolajen ve nem kaybı nedeniyle canlılığını ve elastikiyetini kaybeder .
Yüz mezoterapisi göz çevresindeki kaz ayaklarının ve yüzde derin olmayan kırışıklıkların tedavisi için önerilir.Shambala Clinic Medikal Direktörü Estetik Plastik Ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Serdar Bora Bayraktaroğlu gerçekleştirdiği yüz mezoterapisi uygulamalarının yüzün ihtiyacı olan dengeyi ve nemi sağlamasına yardımcı olduğunu böylece cildin daha parlak ve canlı göründüğünü ve aynı zamanda cildin yaşlanmasını önlemeye yardımcı olduğunu belirtmiştir. Dr. Serdar Bora Bayraktaroğlu birçok gençleştirici uygulama gibi bu tedaviye de genç yaşta başlandığında sonucun çok daha iyi olduğunu gözlemlediğini belirtmiştir. En iyi sonuçlar 30 ila 40 yaş arasında başlanan ve düzenli olarak yapılan tedavilerde elde edilmektedir.Mezoterapi seansları yaklaşık 20 dakikadır. Her seansın 10-15 gün arayla yapıldığı 3-4 seanstan oluşan tedavidir. Bu uygulamanın ardından senede 1-2 kez ilk tedaviyi koruma amaçlı mezoterapi seansı uygulanmalıdır.Mezoterapi yöntemi ile beraber örümcek ağı, peeling, dolgu ve botoks tedavileri de uygulanabilmektedir.

admin

RELATED ARTICLES

Kalça, popo ve estetik çizgiler

Kalça, popo ve estetik çizgiler

“Vücudun uyumu için tek başına

READ MORE