%

Sivilcelerden Kurtulmanın Formülleri

Sivilcelerden Kurtulmanın Formülleri

Sivilcelerden Kurtulmanın Formülleri

Sivilceler kızların en büyük kötü kabuslarından biridir. Ancak evde yapabileceğiniz kolay bazı formüllerle sivilcelerinizden kurtulmanız mümkün.

Bayanlar her zaman kusursuz görünmeyi severler, bunun için güzellik salonları gittikçe daha da fazlalaşıyor, dışarıda alımlı güzel bayanlar çoğalıyor artık insanlar kendilerine daha çok özen gösteriyorlar. Sizde kendinize evinizde güzel görünmek için bakımlar yapabilir ve cildinizde istemediğiniz sorunlardan kurtulabilirsiniz!

Ciltte en kötü görülen sivilce ve siyah noktalar! Başlıca sorunlarımızdan olan sivilce birçok bayanın kâbusu haline geldi birçok kozmetik ürünü deneyenler sonuç alamadıklarını söylüyor. Aslında bunlardan kurtulmanın doğal olan yöntemi var illa ki kimyasal içermek zorunda değil kimyasallar içerdiği zararlı maddeler sonucu zaman geçtikçe cildinizi deforme eder bunun için mümkün olduğunca uzak durmaya çalışın.

Doğal Yollarla Sivilce ve Siyah Nokta Temizlemek için yapılması kolay ama çoğumuzun bu çözüm yerine kimyasal kullanmayı tercih ettiği bir yöntemle başlayalım eczanelerde satılan cilt bantları, evimizde mutlaka bulunması gereken aparatlardan biri çene ve alın için ayrı olarak da satılıyor. Bandı suyla yıkayın nemlenmesini sağlayın ardından siyah noktalı olan bölgeye yapıştırın ve biraz bastırın 20 saniye kadar bekletin, çekin. Bu aşamada cildinizdeki gözeneklerde birikmiş olan kirler temizlenmiş olacaktır. Ardından ılık suyla bolca yüzünüzü yıkayın havluyla yumuşak hareketlerle kurulayın. Doğal bir şekilde temizlemek için ise salatalarda kullandığımız elma sirkesi, sirkenin birçok şeye faydası olduğu gibi siyah noktalarda da işimize yarayacaktır. Bir miktar sirkeyi suyla karıştırıp pamuk yardımıyla yüzünüzün tampon yaparak temizlenmesini sağlayın siyah nokta olan bölge haricinde de yüzün bütün kısmına uygulayabilirsiniz ve su ile durulayarak işlemi tamamlayın. Elma sirkesi cildi yumuşatır birkaç kullanımdan sonra cildinizde ki değişimi sizde fark edeceksiniz, sirkenin cilde başka bir yararı ise akne oluşumunu engellemesi ve mikropları öldürmesidir

Yumurta sağlığımız için çok yararlı olup protein deposu olduğunu biliyoruz burada işinize yarayacak olan kısmı çiğ halindeki beyazıdır. Siyah noktalar için kullanacağınız yumurta beyazı içine tuz ekleyip parmaklarınız veya bir pamuk yardımıyla siyah nokta olan bölgeye uygulayıp masaj yapın birkaç dakika süren masajın ardından ılık suyla yüzünüzü yıkayın sonuca inanamayacaksınız birkaç dakikada işlem gerçekleşmiş oldu.

İnsanlar yüzünüze baktığında sivilceleriniz olduğunda çekinir öz güveninizin azaldığını fark edersiniz bir an önce kurtulmak istediğiniz sivilceler canınızı sıkar fakat akneler cilde derinlemesine nüfuz ettiği için siyah noktalar kadar çabuk yok olmayabilir. Bazen bu süreç ciltteki akneye göre haftaları, ayları alabiliyor sabırlı olmalı ve kesin sonuç aldığımızdan emin olmalıyız.

Sivilce için cilt hangi formda olursa olsun bütün tipler için soya tam bir kurtarıcıdır içeriğinde östrojene benzer maddeler olduğu için sivilce oluşumunun önüne geçer, cildi nemli tutar ve yeni hücreler oluşturur tüketmeniz gereken bir besindir

Doğal bir maske hazırlayarak sivilcelerinizden birkaç hafta içinde tamamen kurtulabilirsiniz. Kullanacağımız maddeler bal ve tarçın olup uygulaması da son derece kolaydır.3tatlı kaşığı bal 1 tatlı kaşı tarçını güzelce karıştırıp krem haline getirin yatmadan önce sivilce olan kısma uygulayın,sabah kalkınca yüzünüzü ılık suyla yıkayın,bu işlemi 2 hafta süreyle her gün yapın .Sivilcelerin tamamen yok olduğunu göreceksiniz..

 

admin

RELATED ARTICLES

Kaş Ekimi

Kaş Ekimi

Kaş ekimi operasyonu yaklaşık 2-3

READ MORE