Cilt Dolgusu hakkında bilgiler

Cilt Dolgusu hakkında bilgiler

Cilt Dolgusu hakkında bilgiler

İlerleyen yaşla birlikte ciltte sarkmalar ve kırışıklıklar oluşur. Hücrelerin çalışma hızı ve kendini yenilemesi azalmaya başlar. Daha genç ve diri bir cilde sahip olmak için kadınların başvurduğu ameliyatsız estetik yollarından biri de dolgudur. Enjektörle cilde yerleştirilen maddelerle cilt daha genç ve diri görünmeye başlar. 

Cilt Dolgusu

Dolgu enjeksiyonları ,cilt güzelleştirme ve yüzdeki yaşla oluşan problemlerin giderilmesinde en çok tercih edilen medikal estetik uygulamalardan birisidir.Kırışıklıkları, çökmeleri tedavi ederken cildin daha iyi şartlarda yeniden canlanmasını, yenilenmesini ve ışıltı kazanmasını sağlar.

Bu amaçla dünyada en yaygın olarak kullanılan dolgu maddesi, hayvansal kaynaklı olmayan ve kalıcı olmayan hyaluronik asitdir.FDA onaylı, güvenli ve doğal bir üründür. Zaten insanda cilt, kemik ve kıkırdak dokularda bulunan bir maddedir.Cildin sıkılığını, dolgunluğunu ve nemini sağlar. Hyaluronik asit cilde enjekte edildiği zaman vücudun kendi hyaluronik asidi ile birleşir.Dolgu enjeksiyonu ; cilt altında bulunan ve zamanla azalan bu maddenin yerine konması esasına dayanan bir uygulamadır.Bu ürün zaman içinde vücuttan absorbe olarak vücudumuzu terk eder ve insan sağlığına  herhangi bir zararı olmaz yan etki bırakmaz.

Dolgu enjeksiyonları vücutta; dudak, yüz, boyun, göğüs, alın, kaş arası gibi bölgelerde güvenle uygulanmaktadır.

admin

RELATED ARTICLES

Kaş Ekimi

Kaş Ekimi

Kaş ekimi operasyonu yaklaşık 2-3

READ MORE